utorok 16. júna 2015

Wishlist #2

Hello people,
Na dnes som sa rozhodla Vám pripraviť článok Wishlist. Budem to robievať tak, že napíšem tri knihy, ktoré mám na wishliste. Článok bude pravdepodobne vychádzať každý mesiac.



Ako prvá kniha, ktorá pribudla na mojom wishliste po poslednom článku je Anna krvi oděná od Kendare Blake. Táto kniha ma zaujala svojim obsahom, keďže ja dosť verím na duchy, tak som celkovo zvedavá na to ako ich bude zabíjať. Námet mi príde taký dosť originálny.



Ďalšia kniha je Nezlomenný od Lauri Hillenbandlovej. O tejto knihe som počula asi len raz a dosť ma zaujala už len tým, že ju nejaká herečka (zabudla som meno) nedávno sfilmovala.



A posledná kniha na dnes je Prízraky od Joa Nesba. (Dúfam, že sa to tak skloňuje) O tejto knihe ani moc neviem, ale povedla som si, že keď ho teraz tak ospevujú, tak že vyskúšam nejakú knihu od neho. Táto kniha ma zaujala názvom, ale aj nádhernou obálkou, tak som dosť zvedavá.


Tak to sú na dnes všetky knihy.
Ahoj pri ďalšom článku.

1 komentár:

  1. Annu krví oděnou s tebou rozhodně sdílím, tento příběh mě velmi přitahuje a jsem na něj zvědavá, snad si jej také brzy přečtu :)

    OdpovedaťOdstrániť