utorok 28. júla 2015

Knihy za Júl

Hello people,
Mesiac je skoro za nami a nanešťastie je to prázdninový mesiac. Užite si ešte prázdni ako to najviac ide, aby ste potom neľutovali, že ste nestihli kopu vecí, ktoré ste mali na pláne.

Za tento mesiac sa mi podarilo nazbierať šesť kníh.
Tri recenzné a tri kupované.

Prvú knihu za tento mesiac som dostala na recenziu od e-knihkupectva PreŠkoly. Je to kniha Reset. Recenziu na ňu nájdete tu


Ďalšia kniha za tento mesiac je Monument 14. Knihu mám už prečítanú a v najbližšej dobe čakajte recenziu.


Ďalej sme s maminou robili väčšiu objednávku v iparku a z tade som si objednala dve knihy. Prvá je Fanúšička. Túto knihu má rozčítanú a je fakt perfektná. Recenziu na ňu plánujem na budúci týždeň.



A druhá kniha je Pýcha a Predsudok. Táto kniha na mňa čaká na poličke, ale plánujem si ju v najbližšej dobe prečítať.



Ďalšiu knihu mám zase recenznú a zase e-knihkipectva PreŠkoly. Je to kniha Amy & Roger na ceste. Recenzia vyjde tento Štvrtok.



A posledná kniha za tento mesiac je z e-knihkupectva MegaKnihy. Je to Bezpečný prístav. Knihu mám len kúsok rozčítanú, ale recenziu plánujem o týždeň.



Spoločná fotka




To sú už všetky knihy.
Ahoj pri ďalšom článku.



2 komentáre:

  1. Fangirl mám doma bohužel jen v angličtině a nejsem s to se do ní pustit. Tak doufám, že si ji pořídím i v češtině a budu se moct přidat k nadšeným fanouškům této knihy :)
    PS: Jsem zvědavá jak se bude kniha líbit tobě

    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kniha je fakt úžasná, zaradila sa medzi moje obľúbené. A určite si ju prečítaj. Recenzia na ňu vyjde ďalší Štvrtok. :)

      Odstrániť