štvrtok 27. augusta 2015

Emmy Laybourne - Monument 14

Hello people,



O knihe: Kniha je v tvrdej väzbe a má 292 strán.
Tvoja mama na teba kričí, že nestihneš autobus. Nezastavíš sa a neobímeš ju, nepovieš jej, že ju máš rád. Keby si vedel, že je to naposledy, čo mamu vidíš, najskôr by si si želal aby sa zastavil čas. Štrnásť detí. Jeden supermarket. A veľa zlých vecí.

Môj názor: Nikdy som nepísala anotáciu z knihy, ale táto sa mi tak páčila, že som vynechala pár viet a je to. Dobre to vystihuje knihu. Páči sa mi to. 

Alex, to Vám hovorím, bol presne ako oco.

Kniha bola fajn. Mám ju v Češtine, ale prečítala som ju za tri dni, a to som na ňu nemala ani čas. Je to taká fajn oddychovka. Aj keď pri konci som bola úplne napätá a zostala som čítať až do pol jednej rána. Koniec bol taktiež perfektný. Nevedela som moc od autorky čo mám od knihy čakať. Čo sa bude diať,  že tie deti uviaznu v supermarkete. Knihu len otvoríte a na druhej strane začína prvá scéna. Proste to na Vás tak vybafne, že ste z toho až v šoku. Potom sa to už ukľudňuje a potom bum, zas nejaká pohroma. Proste fakt super. Keď sa v knihe nič moc nedeje, tak aj tak sa nenudíde, lebo pozoruje život tých detí v obchode. Kniha naozaj bola dobrá. 

Hodnotenie:  Knihe dávam:



Kniha bola naozaj fajn. Nemám jej čo vytknúť, ale ani sa necítim na to, že by som jej dala päť hviezdičiek. Knihu inak určite odporúčam. A ja sa teším na jej pokračovanie. Nemôžem sa dočkať.

Tak to je teda všetko k tejto knihe.
Ahoj pri ďalšom článku.


2 komentáre:

  1. Túto knihu som ešte nečítala, no vyzerá naozaj zaujímavo. Určite po nej v najbližšej dobe pozriem :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť