štvrtok 13. augusta 2015

Thomas Brezina - Mačací gén

Hello people,
Mám tu pre Vás zase recenziu. Tentoraz na knihu z Knižnice.



O knihe: Kniha má 318 strán  a je v mäkkej väzbe
Príbeh je o pätnásť ročnom dievčati, ktoré sa začne nečakane meniť. Nie je to však menenie na nejakú príšeru, ale má príznaky zvieraťa. Katie žije so svojí strýkom Royom a starkou Gran. Katie si žije obyčajný život, až do kým Gran niečo nevyvedie a Katie sa posnaží všetkých presvedčiť, že to Gran neurobila. Pri tom využíva svoje nie-normálne schopnosti.

Zdola na ňu hľadeli tri páry očí. Dr. Silver, žena a muž.


Môj názor: 
Kniha mala veľké písmenká a krátke kapitoly. Bola to teda príjemná oddychovka na jeden deň. Kniha sa hodí aj pre všetkých milovníkov mačiek, teda až na koniec. Koniec ma prekvapil a spisovateľ sa s nami zahrával a chcel nám nahovoriť niečo, čo nebola pravda. Pri knihe som si naozaj oddýchla. Kvôli koncu roka a všelijakým iným veciam som potrebovala nenáročnú knihu. Táto kniha to presne splnila.

Nechcela som o tom hovoriť. Teraz išlo o Gran.

Postavy boli opísané super, prostredie taktiež. Toto bola moja prvá young adultka od tohto spisovateľa. Bola som milo prekvapená. Zatiaľ som od neho čítala samé detské knihy a tak ma prekvapilo, že napísal takú príjemnú knihu pre tínedžerov.

Hodnotenie: 
Knihe dávam:



A to kvôli tomu, že nebola až taká úžasná, že by som jej dala päť hviezdičiek. Po prečítaní knihy Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrínovej, dobre rozmýšľam, ktorej knihe dám koľko hviezdičiek.

Tak to je k tejto knihe všetko.
Ahoj pri ďalšom článku.


2 komentáre:

  1. Nevedela som, že Brezina píše aj Young Adult. Pekná recenzia. :) Budem sa tešiť na ďalší článok.

    OdpovedaťOdstrániť