štvrtok 12. novembra 2015

Maureen Johnsonová, John Green, Lauren Myraclová - Nech sneží

Hello people,

O knihe: Kniha je v mäkkej väzbe a má 301 strán.
Príbehy sa odohrávaju v jednom mestečku, pri ktorom uviazne vlak a kvôli snehovej búrke tam musí ostať stáť. Príbehy sú z pohľadu troch ľudí. Tri príbehy, traja ľudia, úplne iné problémy a pri tom sú také isté. 

"Možno ti chcel zlomiť srdce ako ty jemu."


Môj názor: Myslím si, že každý od tejto knihy čaká typickú Greenovku, teda aspoň príbeh od Greena. Opak je však pravdou a ja som bola dosť nahnevaná, že to zase nebola typická Greenovka. Tak som sa na to tešila, ale aj napriek tomu to boli krásne príbehy a ten koniec bol super. čudovala som sa, že tie príbehy do seba zapadali. 

Postavy boli úplne perfektné a skutočné. Všetko by sa mohlo naozaj stať. Je super, že sa vie dať dokopy viacej autorov a vytvoria takú super knihu. Neviem čo viac k tomu napísať ja som dosť ňou ohúrená a nemám proste slov. Krajšia by asi bola keby som ju prečítala v zime, keď bude sneh a riadna zima. Inak ma mrzelo, že Green mal najkrajšiu poviedku. Najviac sa mi páčila asi posledná. Od pani Myraclovej. Predtým som o nej v živote nepočula, ale po tejto poviedke sa určite pozriem po jej tvorbe. Píše fakt super a jej poviedku som prečítala asi najrýchlejšie. Páčilo sa mi ako písala o Andie aká bola a ako sa vedela zmeniť, kvôli svojmu priateľovi a kamarátkam. 

Počula som, že je na najlepšej ceste prehrať to, a to znamenalo, že ak ju nezastavím, aj ja to prehrám.


Hodnotenie: Nemôžem dať tejto knihe iné hodnotenie ako takéto:




Tak to je všetko k tejto knihe.
Ahoj pri ďalšom článku.

2 komentáre:

  1. Túto knihu by som si chcela tiež niekedy prečítať. Dúfam, že sa k nej skoro dostanem. :)

    OdpovedaťOdstrániť