sobota 29. augusta 2015

Knižné posedenie #16

Hello people,
Poznáte to, keď si chcete prečítať len pár prvých kapitol a zrazu ste za polkou knihy? Presne toto sa mi stalo s knihou, ktorú Vám predstavím dnes.



 Predstavte si: Ste jeden z populárnejších chlapcov na škole. Vediete futbalové družstvo, máte najkrajšie dievča na škole. Všetko sa začne rúcať, keď vaša mama zomrie. Deväť mesiacov potom sa rozíde s Vami aj priateľka, lebo celý čas za chrbtom spala s Vaším spoluhráčom. Tento šok Vás donúti vrátiť sa do starých koľají. Predtým sa však chcete pomstiť. Týmto to pokazíte ešte viac a znepriatelíte si celú školu. V prvým deň škol sa Vám vôbec nechce ísť do školy, ale kvôli bratovi, pre ktorého je to prvý deň na strednej sa tam rozhodnete ísť. Keď prídete do školy, vybuchne jedno krídlo a všetko sa udeje strašne rýchlo. Zrazu ste zavretý v škole a ľutujete, že ste naozaj neostali doma.

Poznali ste knihu?


Karanténa od Lexa Thomasa.




Tú knihu som si zobrala, po štyroch mesiacoch čo ju mám doma, že si prečítam prvých pár kapitol, aby som sa nejako nalákala a možno som ju aj chcela poriadne rozčítať, ale nečakala som, že ju behom dňa aj pol dňa dostanem za polovicu. Tá kniha má cca 390 strán a ja sa fakt za pol dňa skončila na 250. 

Môžem povedať, že sa kniha číta dobre a rýchlo. Ohľadne postáv nechcem moc prezradiť, aby som mala čo písať do recenzie, ale toto je asi prvá kniha kde moc nemusím hlavné postavy. Nikdy sa mi nestalo, že sa mi nepáčili všetky hlavné postavy. Raz sa mi nepáčila jedna hlavná postava z dvoch, ale teraz tie postavy fakt nemusím. Prečo Vám napíšem až v recenzií.

Tak to je zatiaľ všetko k tejto knihe.

Ahoj pri ďalšom článku.

2 komentáre:

  1. Já na tuhle knihu četla poměrně negativní recenze, takže jsi mě docela překvapila :) Pěkný článek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? Ja čo som videla na ňu recenzie, tak všetci si ju zaradili medzi najobľúbenejšie :) Ďakujem :)

      Odstrániť