utorok 1. decembra 2015

Témy #6 /Cesta na internát a naspäť

Hello people,



Myslím, že každý poznáme ten pocit, keď nemáme na nič čas. Ste nahnevaný, podráždený a smutný lebo nič Vám nevychádza tak, ako by ste chceli. čas rýchlo uteká a vy si uvedomíte, že nemáte nič spravené. 

Tento prípad som zažila aj ja a preto, som sa rozhodla presťahovať na internát. Na internáte bolo úplne super. Tešila som sa lebo to bolo pre mňa niečo úplne nové. Prvo som sa o nič nezaujímala čítať som stíhala cez víkendy a články som už nejako napísala. Poprosila som aj jedno úžasné dievča Katku z blogu Milovníci kníh.  Tento život som si obľúbila lebo som viacej spoznala svojich spolužiakov a zažila som fakt kopec srandy. Neviem čo sa stalo ale všetko sa zmenilo. Mala som menej času a venovala som všetkému len nie škole a hlavne som nestíhala čítať a písať články.

Na internáte som bola mesiac. Po mesiaci (teda dnes) som sa rozhodla, že sa vraciam domov a budem radšej tri hodiny za deň cestovať ako nestíhať čítať a písať články. 

Tímto článkom Vám chcem povedať, že vo Štvrtok nebude recenzia lebo som fakt nestíhala.
Ešte raz chcem poďakovať Katke za fakt úžasný dizajn :)
Vo Štvrtok postnem určite nejakú náhradu.
Ahoj pri ďalšom článku.

2 komentáre:

  1. Vůbec nemáš za co děkovat, já se už moc těším na tvé příspěvky. Design, který jsem vytvořila, má rozhodně mouchy a není úplně podle mých představ, ale i tak si myslím, že by ti do blogování mohl vnést trochu radosti :)
    I nadále ti přeji hodně štěstí ...a to na blogu i v reálném životě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Radosť mi to spravilo fakt veľkú :) Ďakujem veľmi krásne :) Aj ja ti prajem veľa šťastia, hlavne aby si sa dostala na školu, na ktorú chceš ísť :)

      Odstrániť