štvrtok 7. mája 2015

Palaciová - Obyčajná tvár

Hello people,
Je tu Štvrtok a aj nová Recenzia. Konečne na knihu Obyčajná tvár


O knihe: Kniha je v tvrdej väzbe a má 262 strán.
Príbeh je o Augustovi, ktorý nemá ľahký život. Je totiž od narodenia postihnutý všelijakými ochoreniami. Keď má desať rokov, jeho rodičia sa rozhodnú ho poslať do školy. V škole najprv nezapadne, ale nájde si aspoň pár kamarátov, s ktorými zažije príjemné chvíle. Časom sa to však všetko zmení.

" Si nádherný, nech si hovoria, čo chcú, slová ťa nikdy nezlomia.
Si nádherný po všetkých stránkach, nie, slová ťa nezlomia."

Môj názor: Kniha je rozdelená na osem častí, s tým, že každá časť je rozprávaná niekym iným, preto ma asi tak zaujala. Bolo to zaujímavé, keď som sa dozvedela ako berú Augusta z iných strán. Vedela ma rozosmiať, ale aj rozplakať. V niektorých častiach som sa s Augustom stotožnila a vedela som si teda predstaviť, ako sa August cíti. Je to naozaj krásny príbeh, ktorý by si mal prečítať každý, lebo určitie mu niečo do života dá. Určite knihu zaraďujem do mojich obľúbených.

Hodnotenie: Už som naznačila, že patrí medzi moje obľúbené, takže sa dá domyslieť, že tejto knihe dávam päť hviezdičiek. Nemám jej vôbec, ale že vôbec nič vytknúť. Takže, keď budete najbližšie v knihkupectve, určite pozrite práve po tejto knihe.

Tak to je odo mňa všetko.
Ahoj pri ďalšom článku.

2 komentáre:

  1. O knížce jsem zatím neslyšela, ale vypadá dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som o nej počula len raz, ale neplánovala som si ju kúpiť. No potom nejak k tomu došlo a som strašne rada, že som si ju kúpila. Vážne odporúčam :)

      Odstrániť